Landal De Waufsberg

65 pl.
Nieuw, open begin september
Limburg ontdekken, glooiend landschap
Plopsa Hasselt, Grotten in Valkenburg, Gaia Zoo
Goed Restaurant met terras
Boodschappenpakket online bestellen

Boeken op camping Landal De Waufsberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 

Over camping Landal De Waufsberg, Limburg

Op een uniek gelegen plek, op de grens van Nederland en België, ligt Landal De Waufsberg. Dit nieuwe park ligt 2 kilometer van het pittoreske Noorbeek. Het glooiende landschap geeft een gevoel of je buiten Nederland bent. Verken de prachtige omgeving te voet, per fiets of per mountainbike. Wandel- en fietspaden en mountainbikeroutes beginnen direct bij het park. De streek kenmerkt zich door glooiende, groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes met pittoreske dorpjes en kabbelende beekjes. Dus dat is genieten!

In het hart van het Limburgse Heuvelland, vlakbij de Belgische Voerstreek en de mooie historische steden Maastricht, Aken en Luik, ligt Noorbeek. Het park met 62 vrijstaande vakantiehuizen, is ruim opgezet en heeft een gezellig ’dorpsplein’ met o.a. een brasserie met overdekt terras, een fietsverhuurservice en een parkshop.

Vanaf 2 september 2016 worden de eerste gasten verwelkomd op het nieuwe Landal De Waufsberg in het bourgondische Zuid Limburg. Voor de eerste nieuwe woningen, kan nu worden geboekt. Vanaf de opening zijn ook de receptie, ParkShop en Restaurant/Brasserie geopend.

Bij Landal De Waufsberg staat lekker eten en drinken hoog in het vaandel. In ons Restaurant drinkt u de lekkerste wijnen, proeft u de beste lokale biertjes en eet u verrassende gerechten uit de streek. De ParkShop biedt de eerste levensbehoeften en dagelijks verse broodjes voor een vorstelijk ontbijt.

Als uw kinderen plezier hebben dan geniet u ook. Landal De Waufsberg is bij uitstek geschikt als uitvalsbasis om de omgeving en alle kinderactiviteiten te ontdekken die Zuid Limburg biedt. Op het park is een speeltuin aanwezig waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen na een mooie dag.

Landal De Waufsberg is bij uitstek geschikt om met de mountainbike of fiets de omgeving te ontdekken. Deze fietsen kunt u natuurlijk bij ons op het park huren. Alle villa's zijn voorzien van een eigen inpandige schuur. Hier kunt u uw fiets goed stallen na een dagje touren door de Limburgse heuvels.
Bij Huurtent.be boekt u uw ideale familievakantie naar Camping Landal De Waufsberg!

Kaart camping Landal De Waufsberg, Limburg

GPS: 50.7748, 5.8395
±139 km vanaf Antwerpen

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Landal De Waufsberg

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal De Waufsberg chalets,bungalows of appartementen (Vakantiewoningen max. 2-12 personen).