Le Sérignan Plage, topcamping in Zuid-Frankrijk al jaren!

 18 Februari 2015   Virginie

Jaren geleden waren wij op zoek naar een kindvriendelijke camping in Zuid-Frankrijk. Een hele rij campings uitgezocht, maar we waren te laat destijds en hadden nog weinig keuze. Dus werd ons een stacaravan op camping Le Serignan Plage als alternatief aangeboden. Toendertijd, 17 jaar geleden, een nog betrekkelijk nieuwe camping voor kampeerorganisaties.

Wij hebben hier twee fantastische kampeervakanties gehad. Wij hadden een, zeker voor die tijd, compleet ingerichte stacaravan gehuurd met houten terras. Onze enige zorg was iedere ochtend; “gaan wij naar het strand of wordt het het leuke zwembad?”


Le Serignan Zwembad


Deze topcamping had destijds al alles in huis om van je kampeervakantie een topvakantie te maken.

Le Serignan Plage is in 2015 met recht, door haar ligging direct aan zee en de gezellige en gastvrije sfeer op de camping, één van de campingtoppers (met name voor gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar) in de Languedoc-Roussillon te noemen. Deze vijfsterren camping ligt in de regio Hérault aan een kindvriendelijk strand. Het strand loopt langzaam af, wel zo prettig voor de kleinste kinderen.

Ook het zwembad is voor het hele gezin een avontuur. Leuke glijbanen en een fijn kleuterbad voor de jongste kinderen (0-4 jaar) met geleidelijk aflopende randen, ideaal om te spetteren en te spelen.

Denk je dat je alles zo’n beetje hebt gehad voor de kinderen. Niets is minder waar. De waterspeeltuin voor kinderen tot 10 jaar is de nieuwe aanwinst op camping Serignan Plage, werkelijk een feest voor alle kinderen. Verder is het binnenbad een oase van rust en de kinderen zullen zich zeker vermaken in het speelhuis. Ideaal als de zon achter de wolken schiet of bij een regenachtige dag.


Waterspeeltuin-le-serignan-plage


Ben je in het hoogseizoen op camping Serignan Plage dat zorgt het animatieteam voor allerlei leuke activiteiten en is er een Mini-club voor de kinderen (ook Nederlandstalig). Verspreid over de camping liggen diverse leuke speeltuintjes, vaak in de buurt van je accommodatie.

Zoals je ziet heeft Serignan Plage alles in huis om een gezin een topvakantie te bieden.
Een fantastisch breed strand, een groot zwembadcomplex met ligweides, een gezellig centrum met restaurant en bar, winkeltjes, leuke activiteiten voor de kinderen, wellness en Franse gezelligheid.


Wellness Le Serignan Plage


Ook de accommodaties die op Serignan Plage door diverse touroperators en kampeerorganisaties worden aangeboden zijn bijzonder te noemen. De lodgetenten van Vacanceselect en Selectcamp, de safaritenten met sanitair van Roan en Go4Camp en ga je met een groot gezin kijk dan eens naar de Grand Lodgetent van Rent-a-Tent.
Verder worden er door al de organisaties op deze camping mooie stacaravans verhuurd, compleet ingericht en vaak met een houten terras.






Anderen lazen ook onze blogs over  tipsvakantiecampingkamperenkinderenaccommodatiefrankrijk