De nieuwste safarilodges voor zomervakantie 2024

 11 Januari 2024   Typisch Fem

Vorige keer introduceerden we de nieuwste stacaravans van Roan en Eurocamp. Dit keer is het de beurt aan de sunlodges van Suncamp. Vanaf seizoen 2024 vind je namelijk drie nieuwe soorten sunlodges op diverse campings in Europa. We zullen alvast verklappen: deze glamping onderkomens doen niet onder voor een luxueus vakantiehuis!

Nieuw bij Suncamp: super-de-luxe sunlodges

Vergeet de safaritent, stacaravan en het chalet. De sunlodge is een type apart in de categorie glamping accommodaties. In de lodges van Suncamp vind je airco en slaapkamers met ware hotelbedden, dikke matrassen van 2.10 meter lang, verduisteringsgordijnen, horren en leeslampjes. Grote kans dat ook de keuken luxer is dan bij je thuis, met haar grote koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, Nespresso koffiemachine en schuifpui met toegang tot het terras. Dankzij het bluetooth audiosysteem en de dvd-speler kun je lekker ontspannen met je favoriete muziek of films. En wat denk je van het overdekte terras met verticale zonneschermen voor schaduw, privacy én uitzicht?

Kies het type lodge dat bij jouw gezin past

Suncamp introduceerde vorig en dit jaar drie nieuwe typen sunlodges: Babul, Sabai en Katsura. Deze drie lodges vertonen veel overeenkomsten. Zo heeft elk van de drie types twee badkamers en is er overal gedacht aan een apart toilet. Ook de luxe en extra matrassen vind je in elke sunlodge. Check het lijstje hieronder voor de verschillen tussen de drie mobile homes. Spoiler alert: de Katsura heeft zelfs een regendouche!

1 Sunlodge Babul
- Geschikt voor vijf personen
- Twee slaapkamers
- Twee badkamers en twee aparte toiletten

Sunlodge Babul


2 Sunlodge Sabai
- Geschikt voor zes personen
- Drie slaapkamers
- Twee badkamers en een apart toilet

Sunlodge Sabai


3 Sunlodge Katsura, nieuw 2024
- Geschikt voor vijf personen
- Twee slaapkamers
- Twee badkamers met regendouche en een apart toilet

Sunlodge Katsura


Op deze campings vind je de nieuwe lodges
De een houdt van de bergen in Oostenrijk of natuur in Slovenië. De ander van het strand in Zuid-Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië. Waar je ook heen wilt komende zomer, er is zeker weten een camping te vinden waar Suncamp een van haar nieuwste lodges heeft neergezet. Je kunt kiezen uit vele populaire XL campings zoals Bella Italia, Albatros en Union Lido. En ook op kleinere, rustige campings in Frankrijk, Oostenrijk of op Sardinië staan de nieuwe sunlodges. Zoek jouw camping uit in deze lijst en het aftellen kan beginnen!




Anderen lazen ook onze blogs over  20232024nieuwglampingSuncampSunlodgeSunlodgesFrankrijkItaliëKroatiëSardiniëOostenrijk