Attractietickets in Italië – makkelijk en voordelig met Tickets en Tours

 19 Januari 2017   Marco

Ken je dat? Je bent op vakantie aan het Gardameer of de Venetiaanse kust en je wil graag van alles zien en beleven. Maar hoe vind je de leukste attracties en hoe kun je betrouwbaar en voordelig toegangsbewijzen kopen? Je begrijpt niet alle Italiaans van de verkopers en hun reputatie is ook niet al te best.

Je bent niet de enige. Om het je makkelijk te maken heeft de organisatie Tickets & Tours een oplossing bedacht. Je vindt hun Ticket points en verkooppunten op campings, hotels, agriturismo’s en meer aan het Gardameer en langs de Venetiaanse kust. Hier kunnen ze je helpen bij het kiezen uit de vele mogelijkheden en attracties en je kunt meteen je tickets kopen, vaak tegen voordelige tarieven. Bovendien hoef je dan niet meer in de rij te staan voor een loket waar ze niet begrijpen dat je met korting voor twee kinderen onder de 12 en twee volwassenen naar binnen wilt.

Tickets & Tours Infopoint


Het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden staat ook vermeld in een handzame gratis gids, of op de website Tickets & Tours. In de gids vind je ook kortingsbonnen en speciale aanbiedingen.

Attracties met korting zoals Gardaland, Sealife, Caneva, Movieland, Leolandia, Parco Sigurtà, en boottochten, bustochten, sportieve attracties, shopping, taxi, fietshuur, auto- en scooterhuur, bootverhuur, bars, disco en clubs, en veel meer. Tours & Tickets helpt graag met het vinden van de leukste belevingen voor jou en je gezin.

Tickets & Tours Infopoint





Anderen lazen ook onze blogs over  Adriatische kustGardameerItaliëattractieswaterparkwatersportkortingbelevingfietsenkinderenoutdoorpretparksport